Promocija kampanje „Bezbednost nikada nije na odmoru“

U četvrtak 12. novembra u prodajnom salonu auto kuće Kompresor održan je još jedan događaj u svrhu promocije kampanje „Bezbednost nikada nije na odmoru“, koja za cilj ima edukaciju roditelja o važnosti sigurne vožnje i upotrebi auto-sedišta, kako bi se zaštitili najmlađi kao putnici u automobilu.

Specijalni gost na događaju bio je Dušan Borković, koji je zaštitno lice ove kampanje. Dušan Borković je naš najbolji profesionalni automobilista koji je nedavno postao šampion Evrope osvojivši  titulu na kružnim stazama u Evropskom kupu turing automobila.

Ivana Mihajlović, savetnica za dečja auto-sedišta, iznela je podatke o tome koliko roditelja u Srbiji koristi auto-sedišta i koliko njih ih pravilno postavlja u automobil, kao i koji su najveći problemi kada je u pitanju upotreba auto-sedišta. Pored toga, Ivana je demonstrirala pravilno postavljanje auto-sedišta u automobil.

Podršku ovom događaju i kampanji svojim prisustvom dali su i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, kao i predstavnici Centra za bezbednost saobraćaja i Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji Novog Sada. Događaju je prisustvovao veliki broj novinara, koji od samog početka medijski podržavaju kampanju.

Svi zainteresovani imali su priliku da se takmiče u vožnji na simulatoru koji, tokom priprema za takmičenja, koristi automobilista Dušan Borković.

 

Ak-Kompresor

No Comments

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

To Top