Dobili smo pobednika nagradnog konkursa „Bezbednost nikada nije na odmoru“

Dragi naši, završen je nagradni konkurs „Bezbednost nikada nije na odmoru“.
Želimo da se zahvalimo svima koji su učestvovali. Na našu adresu stiglo je više desetina zanimljivih, veselih, poučnih i iznad svega zanimljivih komentara, pesmica i poslovica na temu bezbednosti najmlađih kao putnika u automobilu i važnosti upotrebe auto-sedišta.
Žiri je imao zaista težak zadatak da izabere najbolji komentar. Posle glasanja, najviše bodova osvojio je komentar, tačnije pesmica koju je poslala Tanja Petrešević iz Novog Sada. Kao pobednik u ovom nagradnom konkursu, Tanja je osvojila nagradu Britax Römer auto-sedište Advansa Fix grupa 1/2/3.
ČestitamoTanji, a njenom bebcu želimo udobnu i bezbednu vožnju. I za kraj evo i pesmice koja nas je osvojila.

 

Pesmica jednog deteta
Zec bez repića, sladoled bez štapića,
Posle kiše put bez barice, Ivica bez Marice,
Jež bez iglica, bez vode ribica,
Kuća bez vrata, bez brkova tata,
Sve je to, sa moje tačke gledišta,
K’o kad me voze bez auto-sedišta.

 

Vizual pobednik

 

Comments ( 2 )

  • Gde je spisak dobitnika utešnih nagrada? Koliko se sećam, rečeno je da će biti dodeljene i utešne nagrade?

    • Poštovana Dragana, u pravilima konkursa piše sledeće: „Glavna nagrada dodeljuje se na osnovu odluke žirija. PR menadžer kompanije Keprom JelenaStančić izabraće 20 najboljih u smislu najzanimljivijih i najkorisnijih,po završetku Nagradnog konkursa. Članovi stručnog žirija biraju pobednika glasanjem nezavisno jedni od drugih ocenjivanjem ovih 20 komentara ocenama od 1 do 20. Ukoliko se dogodi da nekoliko učesnika imaju isti maksimalan broj poena, onda se od ovih učesnika ponovnim glasanjem žirija odabira pobednik, dok ostali dobijaju utešne nagrade Trudeau pribor za hranjenje.“
      Obzirom da smo pobednika dobili u prvom krugu glasanja, nije bilo potrebe za drugim krugom glasanja i samim tim za podelom utešnih nagrada.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

To Top